7.23.2009

Into the Wild - În căutarea renasterii spirituale si a vieţii autentice


Am dat peste acest film într-o revistă acum o seară. Numele si regizorul m-au făcut să cred că filmul merita văzut. Din experienţa personală pot să vă zic că merge foarte bine vizionat cu un prieten.

Vă ofer doar un scurt plan al filmului. Chris McCandless, tânar cu un vitor promiţător, proaspăt absolvent de la colegiu, sătul de lumea materialista, hotărăşte sa plece pe urmele eroilor lui (din romanele lui Jack London, Tolstoy sau Thoreau) şi să caute adevărul, "Into the wild".

Iluzia banilor, a puterii de care parinţii lui sunt orbiţi, şi minciunile cu care l-au crescut face ca furia si revolta împotriva acestora sa joace un rol semnificativ în plecarea lui din societate, din falsa securitate, departe de văzul legii, în libertatea absolută.Dar spiritul său de aventurier inăscut şi chemarea naturii la care era supus, au facut ca plecarea sa să fie inevitabila si necesară.

Restul filmului vi-l las să îl savurati, şi vă rog să reveniţi cu comentarii în legatură cu finalul surprinzător a filmului şi al adevărului din spatele "Supervagabond"-ului.

...câteodată ... şi eu aş vrea un "Autobuz Magic" ...

No comments:

Post a Comment